Пельмені з грибами – рецепт приготування

Страви російської кухні часом вражають уяву своїм виглядом і назвами. Цього разу «З Смаком»відкриє вам таємницю рецепту староруських кундюбок – конвертиків з грибною начинкою, які нагадують пісні пельмені.

Кундюбкі також називають вушками, адже за своєю загостреною формі вони дуже схожі. Головна особливість приготування, що відрізняє дане блюдо від всіх інших варіацій тіста з начинкою, полягає в тому, що спочатку кундюбкі запікаються, а тільки потім тужать.


Інгредієнти для рецепта


сушені гриби – 100 г

вода – 1120 мл

Пшеничне борошно – 300 г

Соняшникова олія – 4 ст. л.

гречка – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Цибуля – 1 шт.

часник – 2 шт.

Лавровий лист – 1 шт.


Як приготувати


·  1. Поставте гриби отмачиваться на годину, а гречку – варитися. Потім в окремій каструльці в літрі води відваріть гриби до м’якості і злийте бульйон в окрему ємність.

·  2. Подрібніть відварені гриби і невелику цибулину, обсмажте два цих інгредієнта на сковороді, посоліть і поперчіть за смаком. Змішайте гречку і гриби з цибулею.

·  3. Готуємо заварне тісто. У борошно влийте 120 мл окропу, масло, додайте дрібку солі і замішайте пружне тісто.

·  4. Розкачайте тісто завтовшки в декілька міліметрів і наріжте на квардрати зі стороною приблизно 5 см. Накладайте начинку так, щоб можна було скласти квадрат з тіста в трикутник і щільно заліпити.

·  5. Бічні кути кожного рівнобедреного трикутника зліпите разом, а третій повинен дивитися рівно вгору. У вас вийде виріб, за формою нагадує вушко. На присипаний борошном деко викладіть кундюбкі і запікайте в духовці 10-15 хвилин при 190 градусах.

·  6. Готуємо соус. У грибний бульйон додайте пару зубчиків часнику, лавровий лист, сіль. Доведіть до кипіння.

·  7. Покладіть кундюбкі в горщики і залийте їх грибним соусом. Тримайте горщечки в духовці півгодини при 180 градусах.

Вам знадобиться трохи більше часу, ніж на ліплення тих же вареників, але в підсумку вийдуть найсмачніші пельмені в грибному соусі, які тільки можна собі уявити. Подають їх у горщиках, додають сметану і зелень за смаком. Поділіться нашим незвичайним рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.