Пельмені з бульйоном — рецепт приготування

Без напівфабрикатів нині нікуди. Вони здорово виручають в період дефіциту часу та й особливим кулінарним талантом, щоб з них щось приготувати, володіти не потрібно. Напевно ви вже запримітили на прилавках новинку під смішною назвою «Бульмені». На вигляд вони нічим не відрізняються від звичайних пельменів, але мають свою родзинку: після варіння всередині кожного Пельмешка, крім фаршу, утворюється ще і велика кількість ароматного бульйону!

Пропонуємо повторити фокус в домашніх умовах. А щоб вся ця краса (бульйон) не витікала, тісто для пельменів приготуємо за особливою технологією! Воно вийде досить щільним, пружним, рватися не буде, але при цьому залишиться м’яким.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 3 скл.

вода — 170 мл

оцет — 1 ст. л.

Соняшникова олія — 1 ст. л.

сіль — за смаком

Яловичий фарш — 400 г

свинячий фарш — 100 г

Цибуля — 1 шт.

Чорний перець (мелений) — 0,25 ч. л.

Вершкове масло — 50 г


Як приготувати


·  1. З борошна, води, оцту і рослинного масла, додавши дрібку солі, замісити круте однорідне тісто.Накрийте пакетом і залиште на півгодини.

·  2. Обидва види фаршу змішайте, додайте чорний перець, сіль за смаком і подрібнений лук.Тщательно розімніть масу руками.

·  3. Охолоджене вершкове масло наріжте кубиками 0,5 х 0,5 сантиметра.

·  4. Розкачайте тісто досить тонко, але так. щоб воно не просвічувалось. Склянкою виріжте круги. На кожну коржики викладіть по 1 ч. л. фаршу і кубику вершкового масла. З’єднайте краю і сформуйте пельмені.

·  5. Вироби можна заморозити про запас або ж зварити відразу ж в підсоленій воді.

Подавайте пельмені-бульмені зі сметаною або томатним соусом, посипавши ароматної свіжою зеленню.Приємного вам апетиту! А якщо рецепт сподобався, поділіться ним з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.