Печиво «Жучки» — Рецепт приготування

печиво «жучки» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Ніяке магазинне печиво не може зрівнятися з домашнім. Адже печиво, виготовлене власними руками, завжди набагато смачніше, воно не зашкодить здоров’ю, так як в ньому немає консервантів і інших харчових добавок, і, звичайно ж, воно завжди найсвіжіше!

«Зі Смаком» ділиться з вами одним з найпростіших способів приготувати смачне печиво до чаю. Його запросто можна зробити в той час, поки готується основна страва, і близькі зможуть насолодитися апетитним десертом після вечері!


Інгредієнти для рецепта


Цукрова пудра – 80 г

Яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 300 г

Ванільний цукор – 1 ч. л.

Волоські горіхи – 150 г

Вершкове масло – 150 г

Сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Змішайте вершкове масло кімнатної температури з цукровою пудрою.

·  2 Додайте жовтки, щіпку солі, ванільний цукор і борошно. Замісіть тісто, скачайте його в кулю і покладіть в холодильник на півгодини.

·  3 Через півгодини сформуйте з тіста 20-25 кульок розміром з волоський горіх.

·  4 Збийте білки, подрібніть горіхи. Кожен кульку спочатку умочіть в білок, а потім обваляйте в горіхах, трохи вдавлюючи їх у тісто.

·  5 Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього печиво.

·  6 Відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.