Печиво з волоськими горіхами – рецепт приготування

Що ви робите, якщо хочеться солоденького?
Багато з нас збираються і біжать в магазин за печивом. Це швидко і досить смачно. На жаль, не все так добре в магазинних солодощах, як хотілося б. Іноді, глянувши на склад улюбленого печива, хочеться поставити пачку на полицю і бігти.

Ми хочемо довести вам, що випікати солодощі вдома можна швидко і просто. Тому ділимося рецептом дуже смачного печива з волоськими горіхами. Воно ідеально підходить для прохолодного осіннього вечора, так і хочеться заварити кухлик ароматного чаю і насолодитися неперевершеним смаком.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 250 г

Цукрова пудра – 200 г

Пшеничне борошно – 340 г

Грецькі горіхи – 100 г


Як приготувати


·1 Обсмажте очищені волоські горіхи на сковороді без масла, потім зніміть їх з вогню і подрібніть.

·2 Помістіть в глибокий посуд вершкове масло, за допомогою міксера збийте масло з 150 г цукрової пудри в густу піну. Додайте в отриману масу волоські горіхи і борошно, гарненько все перемішайте, щоб тісто стало однорідним.

·3 Сформуйте з тіста кулю, оберніть його харчовою плівкою і помістіть в холодильник на 1 годину.

·4 Розігрійте духовку до 160 градусів, сформуйте з тіста округлі півмісяці (круасани) і викладіть їх на застелений пергаментним папером деко. Надішліть вироби в розігріту духовку на 15 хвилин.

Коли печиво підрум’яняться, дайте їм повністю охолонути і перекладіть випічку на блюдо сервіровки, посипте цукровою пудрою. Можете подавати десерт з улюбленим джемом. Діліться цим простим рецептом на своїй сторінці!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.