Печиво з повидлом — Рецепт приготування

печиво з повидлом рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка Дитячі страви

Тільки уявіть собі, як ви після робочого дня сідайте в крісло, берете з собою чашку ароматного чаю і придвигаете вазу зі свіжим, домашнім, тільки що приготованим печивом. Будь напевно скаже, що таке можливо тільки на вихідних, і то не на кожних. Ми ж поспішаємо заперечити вам.

«Зі Смаком» знає, як багато часу потрібно на приготування десертів, і тому приготував чудовий рецепт «Трубочок з повидлом», які готуються в два рахунки. Налітай!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 125 г

Сметана — 125 г

Повидло — 100 г

Цукор — 1 ст. л.

Пшеничне борошно — 250 г

Ванільний цукор — 10 г

Апельсинова цедра — по смаку

Цукрова пудра — по смаку


Як приготувати


·  1 Збийте розм’якшене масло з цукром, ванільним цукром, апельсиновою цедрою і сметаною. Додайте просіяне борошно. Замісіть тісто, розділіть його на дві частини і оберніть кожну харчовою плівкою. Відправте в холодильник на півгодини.

·  2 частину тіста Розкачайте в прямокутник. Наріжте його на смужки шириною приблизно за 6-8 сантиметрів.Викладіть начинку, згорніть рулетом і нарізати на невеликі брусочки. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста.

·  3 Викладіть вироби на деко, застелений пергаментним папером, і готуйте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Зверху печиво можна присипати цукровою пудрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.