Печиво з пісочного тіста — Рецепт приготування

печиво з пісочного тіста рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Якщо покупні десерти вам набридли, а солодкого хочеться, значить настав час щось спекти. У цьому випадку господиню виручають прості, нехитрі десерти, на які не потрібно витрачати багато часу і сил. Ми підготували для вас рецепт розсипчастого печива, з яким впорається навіть новачок.

Його винайшов відомий французький кондитер П’єр Ерме. Швидше за все, ви помітили простоту і вишуканість печива, яка характерна для французької кухні!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 230 г

Цукрова пудра – 100 г

Сіль – 0,25 ч. л.

Пшеничне борошно – 330 г

Яйце – 1 шт.

Цукор – 50 г

Ванілін – 2 р


Як приготувати


·  1 розм’якшене вершкове масло Розітріть з цукровою пудрою. Всипте сіль, ванілін і просіяне борошно. Замісіть м’яке тісто.

·  2 Тісто розділіть на 3 частини. Скачайте з них ковбаски діаметром 2-3 див Кожну загорніть в харчову плівку.Відправте в морозильну камеру на 15 хвилин.

·  3 Збийте яйце. Потім змастіть їм ковбаски. Присипте цукром поверхню, де ви готуєте, і прокатайте по ній ковбаски.Наріжте їх на кружечки товщиною 2 сантиметри.

·  4 Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом. Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.