Печиво з манкою — рецепт приготування

Часом так хочеться спекти щось до чаю без мороки, гори брудного посуду і особливих витрат. Напевно у вас вже є колекція перевірених рецептів на швидку руку, але сьогодні «З Смаком» хоче внести свою лепту в її поповнення.

Ми з задоволенням розповімо, як спекти печиво всього з 4 інгредієнтів, при цьому не використовуючи ні яєць, ні цукру. Все настільки просто і смачно, що хочеться балувати себе таким частуванням як мінімум раз на тиждень.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 200 г

Пшеничне борошно — 100 г

манка — 150 г

сіль — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Розм’якшене вершкове масло змішайте з борошном і сіллю. Ми брали половину чайної ложки солі, але, якщо вам до душі більш виражений смак, кількість можна збільшити.

·  2. Додайте манку до олійно-борошняної суміші і замісити тісто. Скачайте його в кулю.

·  3. Пергаментний папір присипте борошном і розкачайте на ній тісто товщиною приблизно 1 см.

·  4. Потім перенесіть пергамент на деко і розділіть пласт на квадрати.

·  5. Надішліть печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Готово!

З такого тіста можна зробити і солодке частування, додавши стакан цукру при замішуванні тіста, а столова ложка кокосової стружки зробить печиво ще і ароматним. Цей дивовижний рецепт печива напевно припаде до смаку вашим друзям, тисніть «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.