Печиво «Снікердудль» – рецепт приготування

Часто нам хочеться чогось солодкого, але немає бажання витрачати кілька годин на випічку. А магазинне печиво відлякує кількістю «Е» на упаковці… Що ж робити? На допомогу прийде американська різдвяна випічка «Снікердудль»!

Це хрустке ароматне печиво відмінно підійде для сімейних чаювань, готується буквально за півгодини. Можете сміливо давати його дітям до школи – в ньому точно немає ніяких шкідливих добавок!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 2,75 скл.

Вершкове масло – 200 г

сода – 1,5 ч. л.

Лимонна кислота – 1 ч. л.

сіль – 0,25 ч. л.

яйце – 3 шт.

цукор – 1,5 скл.

Ванільний цукор – 10 г

Коричневий цукор – 0,25 скл.

кориця – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 З’єднайте борошно, лимонну кислоту, соду і сіль і тимчасово відставте.

·2 Збийте в міксері масло з цукром десь 2 хвилини на високій потужності. Додайте в масло яйця і змішайте на низькій потужності, поки суміш не стане однорідною.

·3 З’єднайте з сухою сумішшю і обережно перемішайте. Збийте на низькій потужності до однорідності. Якщо хочете, можете додати на цьому етапі мелені горіхи, родзинки, цукати, насіння, шматочки шоколаду… Обережно перемішайте.

·4 Окремо з’єднайте коричневий цукор з корицею. Скачайте тісто в невеликі кульки, умочіть кожен в солодку суміш. Викладіть на деко з папером для випічки і пріплюсніте – повинні вийти коржі товщиною десь 2 см.

·5 Випікайте при 180 градусах 10-12 хвилин.

Готове печиво подавайте з чаєм, соком або кави. Насолоджуйтесь і розповідайте про це рецепті друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.