Печиво на жовтках — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Я обожнюю домашню випічку. Цей чарівний аромат, який розноситься по кухні, коли в духовці печеться банановий пиріг або пісочне печиво, не зрівняється ні з чим! А що може бути краще щойно приготованих лимонних кексів?

Якщо ви любите домашню випічку так само, як і я, спробуйте приготувати печиво на жовтках, рецепт якого наведений нижче. Воно виходить дуже ніжним і прекрасно підійде до гарячих напоїв, таких як чай або кава.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 200 г

Яєчний жовток — 4 шт.

Вершкове масло — 2 ст. л.

Цукор — 1 ст. л.

Сметана — 2 ст. л.

Лимонна цедра — 2 ч. л.

Ванільний цукор — по смаку


Як приготувати


·  1 В глибоку миску просійте борошно, після чого зробіть поглиблення і покладіть порзане масло, цукор, жовтки, сметану, ванільний цукор і лимонну цедру. Замісіть м’яке, еластичне тісто.

·  2 Відрізайте від тесту по невеликому шматочку, скатуємо його в джгут і згортайте крендельком.

·  3 Умочіть печиво в цукор і викладіть його на деко, попередньо застелений пергаментом.

·  4 Відправте печиво в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин або печіть до тих пір, поки печиво не стане золотистим.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.