Печиво «Мазурка» — рецепт приготування

 

Як приємно зібратися сімейним колом за чашкою запашного чаю … А ще приємніше виходить, якщо до чаю подати свіжоспечені домашнє печиво!

«З Смаком» пропонує вам приготувати надзвичайно смачне і просте печиво «Мазурка». Примітно, що в ньому дуже багато родзинок і горіхів, а це дає нам ще один бонус — робить випічку корисною.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Ізюм — 190 г

Грецькі горіхи — 1 скл.

сода — 0,5 ч. л.

яйце — 2 шт.

Пшеничне борошно — 1 скл.

цукор — 1 скл.

оцет — 1 ст. л.

 

Як приготувати

 

·  1. Збийте яйця з цукром в пишну масу. Додайте попередньо замочений і обсушену родзинки, а також подрібнені горіхи. Перемішайте.

·  2. Акуратно вмішати в масу просіяне з содою борошно. Додайте оцет, перемішайте тісто і викладіть в змащену маслом форму.

·  3. Помістіть форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 20 хвилин до золотистого кольору. Чи не перетримуйте виріб в духовці, так як при охолодженні воно стане твердіше.

·  4. Готовий корж відразу в формі наріжте на порційні шматочки.

Печиво сподобається і дорослим, і малечі. Спробуйте подати зі склянкою теплого молока на полуденок!Чи не помилитеся, якщо приготуєте подвійну порцію і почастуєте друзів цієї чудової випічкою.

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.