Печінковий торт з морквою — Рецепт приготування

печінковий торт з морквою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
120 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски

Закусочний торт з печінки давно став настільки популярним блюдом, що у кожної господині знайдеться свій фірмовий рецепт. Готують його з яловичої, свинячої або курячої печінки, а в якості начинки використовують майонез, сметану, пасеровані або свіжі овочі.

Але давайте згадаємо про класичному печінковому торті. Його рецепт послужить основою для оригінальних доповнень. Можливо, ви почерпнете щось нове для себе, а може, поділіться в коментарях своїми хитрощами приготування пікантною закуски. Нам і нашим читачам буде дуже цікаво!

Отже, класичний печінковий торт.


Інгредієнти для рецепта


Печінка яловича — 500 г

Яйце — 5 шт.

Молоко — 500 мл

Пшеничне борошно — 0,5 скл.

Сода — 1 трісок.

Морква — 3 шт.

Цибуля — 2 шт.

Майонез — 50 г

Соняшникова олія — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Печінку необхідно залити холодною водою і залишити вимочуватися протягом години. Якщо печінка з морозилки, попередньо розморозьте її.

·  2 Крупно наріжте печінку і пропустіть її через м’ясорубку. Додайте борошно, яйця, молоко і соду, добре перемішайте.

·  3 Розігрійте сковороду з 1 ст. л. масла, підсмажте печінкові млинці з двох сторін, викладіть їх на тарілку і дайте охолонути.

·  4 Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Злегка підсмажте овочі на маслі.

·  5 Кожен печінковий корж змастіть майонезом, покладіть зверху частина начинки. Готовий печінковий торт відправте в холодильник на 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.