Печінковий торт з грибами – рецепт приготування

Печінковий торт пробував кожен. А ось з оригінальною морквяно-грибною начинкою та з ніжним сирним соусом ви їли? Першокласна святкова закуска, справжній домашній делікатес, не менше. Радимо приготувати і здивувати гостей!

Трудомісткий на перший погляд процес можна розділити на 2 етапи: млинці і начинку приготувати заздалегідь і прибрати в холодильник, а потім у зручний час зібрати торт. Для млинців рекомендуємо брати курячу печінку:з нею коржі виходять особливо ніжними і соковитими.


Інгредієнти для рецепта


Куряча печінка – 600 г

молоко – 120 мл

яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 100 г

Цибуля – 3 шт.

печериці – 350 г

Плавлений сир – 200 г

майонез – 120 г

розпушувач – 0,5 ч. л.

часник – 3 зуб.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.

зелень – за смаком

морква – 1 шт.


Як приготувати


·1 Промиту курячу печінку пропустіть через м’ясорубку. Додайте молоко і яйця, посоліть, поперчіть за смаком і ретельно перемішайте. Додайте до маси соняшникову олію, просіяне з розпушувачем борошно і ще раз розмішайте, розбиваючи все грудочки. Відставте миску на 20 хвилин.

·2 Приготуйте начинку. Нарізаний дрібно цибулю підсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. До цибулі додайте терту на тертці з дрібними отворами морква, потім нарізані кубиками гриби. Смажте до випаровування з грибів рідини. Викладіть в тарілку, дайте охолонути.

·3 Невеликого діаметру розігріту сковороду змажте рослинним маслом. Ополоником влийте печінковий тісто так, щоб воно рівномірно розподілилося. Обсмажуйте млинці з двох сторін до золотистого кольору. Потім готові вироби викладіть на блюдо, щоб вони повністю охололи.

·4 Плавлені сирки натріть на тертці з великими отворами, додайте дрібку чорного меленого перцю і пропущений через прес часник. Додайте майонез і ретельно перемішайте.

·5 На плоске блюдо викладіть печінковий млинець, змастіть його сирним соусом, посипте начинкою, накрийте другим млинцем. Продовжуйте збирати торт, дотримуючись черговості шарів. Готовий торт накрийте плівкою, відправте в холодильник для просочення. Залиште трохи сирного соусу для змазування верхнього шару.

·6 Незадовго до подачі останній печінковий млинець змастіть соусом, прикрасьте за смаком.

Традиційний для печінкового торта магазинний майонез радимо замінити пікантним соусом на основі домашнього майонезу, плавлених сирків і часнику – смак вийде особливим. Не забудьте поділитися новим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.