Печінковий торт з часником — Рецепт приготування

печінковий торт з часником рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Закуски

Печінка — дуже корисний продукт харчування, який обов’язково повинен бути присутнім в нашому раціоні. Всього одне правильно приготовлене блюдо з печінки здатне забезпечити нас повною денною дозою вітамінів і мінералів.Печінка корисна всім, але її обов’язково потрібно вживати дітям, вагітним жінкам, діабетикам, людям, що страждають від серцево-судинних захворювань і хвороб суглобів.

«Зі Смаком» пропонує вам приготувати дуже смачне блюдо з печінки — закусочний торт з часником. Він буде чудово виглядати на святковому столі і підійде для простого вечері в колі родини.


Інгредієнти для рецепта


Печінка яловича — 500 г

Пшеничне борошно — 1 скл.

Молоко — 0,5 скл.

Яйце — 1 шт.

Морква — 2 шт.

Цибуля — 2 шт.

Часник — 1 зуб.

Майонез — 150 г

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Печінку наріжте великими шматками і пропустіть її через м’ясорубку, додайте молоко, яйце, борошно, посоліть і поперчіть.

·  2 Викладайте масу, попередньо розгорнувши її у формі млинця, на сковороду і обсмажуйте до готовності з двох сторін.

·  3 Подрібніть цибулю і натріть на тертці моркву, після чого обсмажте овочі на сковороді.

·  4 Часник роздушіть і змішайте з майонезом.

·  5 Змастіть кожен печінковий млинець сумішшю з майонезу і часнику, зверху викладіть цибулю з морквою. На останній млинець покладіть тільки майонез з часником і прикрасьте торт нарізаною зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.