Печінкові оладки — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски

Перед тим як приступити до опису рецепта, хочеться відмітити, що печінкові оладки не тільки смачне, але і корисне блюдо. Печінка — джерело вітамінів А і В, а також заліза і цілого ряду необхідних організму амінокислот. Саме тому цей продукт рекомендують включати в дитячий раціон.

Оладки з печінки припадуть до смаку любителям печінкового торта. Ось тільки майонез висококалорійний не входить до складу пропонованого страви: подаються пишні оладки зі сметанним соусом, який робить їх ще ніжніше.Ми використовували яловичу печінку, за бажанням можете замінити її на свинячу.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 5 ст. л.

Яйце – 3 шт.

Печінка яловича – 500 г

Сода – 1 ч. л.

Часник – 3 зуб.

Сметана – 250 мл

Молоко – 50 мл

Петрушка – 0,5 пуч.

Кріп – 0,5 пуч.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Оливкова олія – 20 мл


Як приготувати


·  1 Печінку помийте, наріжте довільними шматками, подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера.

·  2 У фарш влийте молоко, всипте борошно, додати яйця, соду, посоліть і поперчіть. Всі інгредієнти добре перемішайте.

·  3 На середній вогонь поставте сковороду, розігрійте масло. За допомогою столової ложки викладіть оладки і обсмажте з двох сторін до рум’яної скоринки.

·  4 Готові вироби викладіть на паперовий рушник або серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

·  5 Приготуйте соус: сметану додайте дрібно нарізану зелень, видавити часник. Остиглі печінкові оладки з’єднайте попарно за допомогою соусу і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.