Печінка в соусі — Рецепт приготування

печінка в соусі рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 50 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 5
Категорія: Закуски, М’ясо

Приготувати яловичу або свинячу печінку не так-то просто: багато страв виходять невдалими через гіркоту, від якої часом ніяк не позбутися. Звичайно, простіше засмажити курячу печінку, вона  так виходить ніжніше і м’якше, але не всім таке блюдо за смаком.

Ми знайшли один чудовий рецепт приготування яловичої печінки. Вся справа в незвичайному маринаді з азійських ноткою; страва так і називається — «Східна красуня». Отже, з задоволенням пропонуємо вам познайомитися з нею.

Інгредієнти для рецепта

  • Печінка яловича – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Сіль – по смаку
  • Томатна паста – 2 ст. л.

Як приготувати

·  1) Наріжте печінку середніми скибочками і відбийте, застеливши харчовою плівкою. Відбиті шматочки наріжте брусками.

·  2) Викладіть печінку в миску і посипте крохмалем, додайте сіль, перець, паприку, а також пропущений через прес часник і 1 ложку соняшникової олії. Всі інгредієнти добре перемішайте і залиште на 20 хвилин.

·  3) У цей час підготуйте соус: змішайте соєвий соус, томатну пасту і мед, залийте гарячою водою, добре перемішайте.

·  4) Печінку обсмажте на сковороді з додаванням 1 ст. л. олії, потім додайте нарізану півкільцями цибулю. Обсмажте інгредієнти до рум’яної скоринки.

·  5) Накрийте кришкою і тушкуйте 7 хвилин, потім влийте підготовлений соус і тушкуйте ще 10 хвилин.

Печінка в соусі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.