Печінка в соусі — Рецепт приготування

печінка в соусі рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски М’ясо

Приготувати яловичу або свинячу печінку не так-то просто: багато страв виходять невдалими через гіркоти, від якої часом ніяк не позбутися. Звичайно, простіше засмажити курячу печінку, вона так виходить ніжніше і м’якше, але не всім таке блюдо за смаком.

У «Зі Смаком» знайшовся один чудовий рецепт приготування яловичої печінки. Вся справа в незвичайному маринаді з азійських ноткою; страва так і називається — «Східна красуня». Отже, з задоволенням пропонуємо вам познайомитися з нею.


Інгредієнти для рецепта


Печінка яловича — 1 кг

Цибуля — 3 шт.

Часник — 5 зуб.

Крохмаль — 1 ст. л.

Мед — 1 ст. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Соєвий соус — 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) — 0,5 ч. л.

Паприка — 0,5 ч. л.

Сіль — по смаку

Томатна паста — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 печінку Наріжте середніми скибочками і відбийте, застеливши харчовою плівкою. Відбиті шматочки наріжте брусками.

·  2 Викладіть печінку в миску і посипте крохмалем, додайте сіль, перець, паприку, а також пропущений через прес часник і 1 ложку соняшникової олії. Всі інгредієнти добре перемішайте і залиште на 20 хвилин.

·  3 У цей час підготуйте соус: змішайте соєвий соус, томатну пасту і мед, залийте гарячою водою, добре перемішайте.

·  4 Печінка обсмажте на сковороді з додаванням 1 ст. л. олії, потім додайте нарізаний півкільцями цибулю. Обсмажте інгредієнти до рум’яної скоринки.

·  5 Накрийте кришкою і тушкуйте 7 хвилин, потім влийте підготовлений соус і тушкуйте ще 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.