Печінка в крохмалі — Рецепт приготування

печінка в крохмалі рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 30 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 5
Категорія: М’ясо

Сьогодні ми хочемо поділитися маленькою хитрістю з тими, хто любить смажену печінку. Головне завдання у приготуванні такої страви — позбавити печінку від гіркоти і жорсткості, надати їй красивий, апетитний вигляд.

Таким чином можна смажити яловичу, свинячу або баранячу печінку. Вийдуть красиві м’які шматочки, які захочеться готувати знову і знову. Вся справа в одному інгредієнті… Заінтриговані? Читайте!

Інгредієнти для рецепта

  • Печінка яловича – 500 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – по смаку
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Соняшникова олія – 20 мл

Як приготувати

·  1) Печінку помийте, видаліть протоки, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.

·  2) Збийте яйце з крохмалем, змішайте їх з печінкою і добре перемішайте. Залиште на 40-60 хвилин.

·  3) У сковороді розігрійте масло, обсмажте кожен шматочок з двох сторін по 2 хвилини.

·  4) Окремо обсмажте до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднайте цибулю і печінку, тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

Печінка в крохмалі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.