Печінка в крохмалі — Рецепт приготування

печінка в крохмалі рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
М’ясо

Сьогодні «Зі Смаком» хоче поділитися маленькою хитрістю з тими, хто любить смажену печінку. Головне завдання у приготуванні такої страви — позбавити печінку від гіркоти і жорсткості, надати їй красивого, апетитний вигляд.

Таким чином можна смажити яловичу, свинячу або баранячу печінку. Вийдуть красиві м’які шматочки, які захочеться готувати знову і знову. Вся справа в одному інгредієнті… Заінтриговані? Читайте!


Інгредієнти для рецепта


Печінка яловича — 500 г

Яйце — 1 шт.

Крохмаль — 1 ст. л.

Цибуля — 2 шт.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Соняшникова олія — 20 мл


Як приготувати


·  1 Печінку помийте, видаліть протоки, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.

·  2 Збийте яйце з крохмалем, змішайте їх з печінкою і добре перемішайте. Залиште на 40-60 хвилин.

·  3 У сковороді розігрійте масло, обсмажте кожен шматочок з двох сторін по 2 хвилини.

·  4 Окремо обсмажте до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднайте цибулю і печінку, тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.