Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
М’ясо
Сьогодні «Зі Смаком» хоче поділитися маленькою хитрістю з тими, хто любить смажену печінку. Головне завдання у приготуванні такої страви — позбавити печінку від гіркоти і жорсткості, надати їй красивого, апетитний вигляд.
Таким чином можна смажити яловичу, свинячу або баранячу печінку. Вийдуть красиві м’які шматочки, які захочеться готувати знову і знову. Вся справа в одному інгредієнті… Заінтриговані? Читайте!
Інгредієнти для рецепта
Печінка яловича – 500 г
Яйце – 1 шт.
Крохмаль – 1 ст. л.
Цибуля – 2 шт.
Сіль – по смаку
Чорний перець (мелений) – по смаку
Соняшникова олія – 20 мл
Як приготувати
· 1 Печінку помийте, видаліть протоки, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.
· 2 Збийте яйце з крохмалем, змішайте їх з печінкою і добре перемішайте. Залиште на 40-60 хвилин.
· 3 У сковороді розігрійте масло, обсмажте кожен шматочок з двох сторін по 2 хвилини.
· 4 Окремо обсмажте до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднайте цибулю і печінку, тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.