Печериці з сиром — Рецепт приготування

печериці з сиром рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски

Сезон печериць розпочався ще у травні і триватиме до кінця осені. Тому у вас є ще достатньо часу, щоб насолодитися цими смачними дарами природи. Досвідчений грибник знає, що за печерицями треба йти не в гущавину лісу, а вздовж узлісь і сільських доріг, у великій кількості ростуть печериці на полях. Але якщо ви не любите збирати гриби, вирушайте за ними в магазин. Так простіше і безпечніше.

Коли гриби вже лежать у вас на кухні, потрібно їх правильно приготувати. Відомий кухар Джеймі Олівер знає, як приготувати найсмачніші гриби в світі, витративши на це не більше 20 хвилин. А головне — страва вийде ситним і незатратним.


Інгредієнти для рецепта


Печериці – 10 шт.

Перець чилі – 1 шт.

Часник – 1 зуб.

Петрушка – 3 ст. л.

Лимонний сік – 1 ст. л.

Оливкова олія – 3 ст. л.

Твердий сир – 30 г

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте дрібно перець чилі, часник пропустіть через прес.

·  2 Додайте нарізану петрушку, лимонний сік з оливковою олією.

·  3 Цією сумішшю натріть вимиті і обсушені на паперових рушниках печериці. Залиште на півгодини.

·  4 Наріжте сир смужками. Викладіть його в капелюшки грибів. Запікайте гриби в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.