Печериці з перепелиними яйцями – рецепт приготування

З найпростіших печериць можна приготувати десятки апетитних і дуже ситних страв. Сьогодні «З Смаком» пропонує приготувати нестандартне страву з грибів, яке виглядає дуже вишукано, – печериці з перепелиними яйцями. Головне, запастися печерицями побільше, щоб начинка помістилася повністю.


Інгредієнти для рецепта


печериці – 10 шт.

Вершкове масло – 100 г

яйце перепелине – 10 шт.

Твердий сир – 40 г

часник – 1 зуб.

сметана – 1 ст. л.

зелень – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Промийте гриби і акуратно відокремте ніжки від капелюшків. Ніжки подрібніть і обсмажте на олії разом з пропущеним через прес часником. Додайте сіль і перець за смаком, сметану і тушкуйте ще пару хвилин.

·  2. Розтопити вершкове масло і занурте в нього кожен капелюшок, а після викладіть в змащену маслом сковороду з товстим дном або форму для випічки.

·  3. Покладіть трохи начинки в кожну капелюшок, посипте тертим сиром і залийте перепелиним яйцем. Посоліть і поперчіть.

·  4. Надішліть форму в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.

·  5. Після того як дістанете блюдо з духовки, посипте гриби подрібненою зеленню.

Просто, чи не так? Виглядає ця закуска з грибів на мільйон і зникає зі столу в лічені хвилини. Збережіть собі в закладки цей елементарний рецепт і розкажіть про нього своїм друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.