Печериці з часником — рецепт приготування

Є такі універсальні закуски, які хоч до картопляного пюре додавай, хоч на фуршетний стіл подавай.Смажені печериці аl Аjillo якраз з такого розряду. Загадковий термін поруч з грибами означає «з часником». Приготування гранично просте, але результат ви відзначите, обіцяємо!

Зауважимо, що гриби мають обсмажувати, а не гаситися в виділився соку. Тому перед закладкою печериць в сковороду переконайтеся, що вона досить добре розігріта. Хочете поставити страви східного настрою — додайте замість солі соєвий соус і посипте кунжутом. Ну а любителі вишуканих поєднань можуть зменшити кількість часнику, збризнути гриби хересом, приправити чебрецем і білим перцем.


Інгредієнти для рецепта


печериці — 0.5 кг

сіль — за смаком

петрушка — 1 Пуч.

часник — 4 зуб.

Оливкова олія — 75 мл


Як приготувати


·  1. Печериці промийте, крупно наріжте. Невеликі грибочки залиште цілими. Петрушку і часник максимально подрібніть.

·  2. На добре розігрітій оливковій олії обсмажте печериці, не накриваючи кришкою сковороду.Додайте часник з петрушкою, посоліть. Перемішайте.

·  3. Обсмажуйте гриби з петрушкою ще протягом хвилини. Зніміть з вогню.

Практично миттєвого приготування закуска, надзвичайно апетитна, впишеться в будь-яке меню. А що ще втомленому, що прийшов з роботи людині потрібно? Поділіться рецептом, друзі вам будуть вдячні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.