Печериці в клярі — Рецепт приготування

печериці в клярі рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Веганські Вегетаріанські Закуски Мультиварка

Ця оригінальна закуска приречена зробити справжній фурор на будь-якому фуршеті. Такі гриби готуються на диво просто, але на смак виходять чудовими. Весь секрет в унікальному клярі, який перетворює звичайні печериці в мрію гурмана.

Гриби за цим рецептом виходять хрусткими зовні і м’якими всередині. Так як для цієї страви навіть не знадобляться яйця, воно підійде для вегетаріанців і людей, які дотримуються посту.


Інгредієнти для рецепта


Печериці — 10 шт.

Пшеничне борошно — 170 р

Крохмаль — 90 г

Вода — 250 мл

Соняшникова олія — 345 мл

Кунжут — 2 ст. л.

Розпушувач — 1 ч. л.

Цукор — 1 трісок.

Сіль — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Змішайте борошно з крохмалем, посоліть, додайте цукор і розпушувач.

·  2 Повільно помішуючи, додайте в суміш соняшникову олію (3 ст. л.) і прохолодну воду. Всипте кунжут і поставте тісто на 10 хвилин у холодильник.

·  3 Почистіть і наріжте скибочками шампіньйони.

·  4 У каструлю налийте 300 мл соняшникової олії і включіть режим «Мультиповар», виставивши час 30 хвилин і температуру 160 градусів.

·  5 Умочіть гриби в кляр і занурте їх в масло. Обсмажуйте печериці до золотистої скоринки з обох сторін.

·  6 Викладіть обсмажені гриби на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.