Печеня з Нудл – рецепт приготування

Що таке Нудл? Це просто смакота! Загадкове блюдо, яке належить одночасно до слов’янської та німецької кухні. «З Смаком» познайомить вас з унікальним кулінарним винаходом переселенців з Німеччини, яке по праву можна назвати самим сімейним блюдом. З XIX століття рецепт Нудл зовсім не змінився.

Якщо на гарнір немає часу, Нудл з м’ясом і картоплею замінять все, крім десерту. Не лякайтеся самого назву, адже воно означає не що інше, як прісні парні булочки, які додаються в спекотне. Виходить дуже ситне блюдо, яке можна готувати у великих кількостях і економити при цьому час.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 500 г

Картопля – 1 кг

кефір – 120 мл

часник – 3 шт.

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

сода – 0,25 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Пшеничне борошно – 240 г


Як приготувати


·1 Натріть моркву на крупній тертці, цибулю порізати дрібними кубиками, а м’ясо – великими. У цьому рецепті м’ясо повинно бути трохи підсмаженою, тому спочатку доведіть його до напівготовності на сковороді, потім додайте цибулю і моркву, 3 ложки масла, потримайте ще 10 хвилин і залийте окропом майже до верху. Гасіть годину.

·2 Поки готується м’ясо, почистіть картоплю і поріжте великими шматками. Додайте її до м’яса. Рідина повинна майже повністю покривати її, додайте окріп при необхідності. Поперчіть, посоліть і готуйте до м’якості м’яса і картоплі ще 15 хвилин.

·3 Поки картопля вариться з м’ясом, робимо Нудл. Змішайте кефір з борошном і содою і замісіть м’яке, але не липке тісто. Розкачайте його в прямокутник, який потрібно змастити ложкою олії і натерти розчавленим часником. Скачайте рулетик з тіста (краще з двох шматків – два рулетика) і поріжте на шматочки – Нудл.

·4 Викладіть Нудл на картоплю і накрийте кришкою. Оскільки булочки приготуються на пару, занурювати їх в рідину не потрібно. Тримайте на маленькому вогні півгодини, після чого подавайте спекотне з Нудл на стіл.

Найніжніші Нудл сподобаються будь-кому, особливо якщо посипати тісто який-небудь зеленню: кропом, петрушкою, базиліком, кінзою. Трохи прянощів, і ваше печеня з картоплею заграє новими фарбами. На тарілці блюдо виглядає святково і оригінально, подавати його слід гарячим і без хліба, зі склянкою холодного кефіру, томатного соку або айрану.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.