Печеня в горщиках — Рецепт приготування

печеня в горщиках рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
М’ясо Овочі

Один з тих рецептів, які зберігають в кулінарній книзі. Запечена в горщиках м’ясо з овочами відрізняється неперевершеним смаком завдяки такому способу приготування.

Прованські трави внесуть пряну нотку у смак страви, а сметана — приємну кислинку. Сметану можна замінити вершками, в такому випадку картопля вийде злегка солодкуватим.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 700 г

Картопля – 5 шт.

Морква – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Болгарський перець – 1-2 шт.

Помідор – 2 шт.

Сметана – 200 г

Твердий сир – 200 г

Прованські трави – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Вода – 500 мл


Як приготувати


·  1 Наріжте м’ясо кубиками приблизно 3 х 3 сантиметри, посоліть, додайте прованські трави і мелений перець.Залиште маринуватися на 20-30 хвилин.

·  2 У цей час підготуйте овочі: картопля, очищений і болгарський перець наріжте кубиками, помідори-часточками, цибулю і моркву дрібно порубаєте.

·  3 Викладайте інгредієнти в горщики шарами: картопля, морква, перець, помідори, цибулю і м’ясо. Шар картоплі і шар м’яса посоліть і змастіть сметаною.

·  4 Налийте води до рівня м’яса. Надішліть закриті горщики у розігріту до 220 градусів духовку на 45 хвилин. Потім відкрийте їх і посипте тертим сиром. Не закриваючи, поверніть в духовку ще на 15-20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.