Печемо смачні млинці

Млинці – одне з найсмачніших і улюблених російських страв! Смачні та ароматні млинці можуть не тільки порадувати сім’ю за обідом, але і здивувати гостей за святковим столом. Тому кожна господиня просто зобов’язана вміти піч тонкі, еластичні млинці. І ось кілька корисних порад для вас.

І так почнемо нашу розповідь про те як приготувати смачні млинці http://sashaimasha.com/492-kak-prigotovit-bliny-vkusnye.html .

Перш за все, потрібно визначити консистенцію тесту. Воно повинно бути не рідке, інакше тісто буде рватися, але і не густе – млинці вийдуть товстими. Борошно перед використанням рекомендують просіяти і дати постояти, щоб вона трохи «подихати». Для того щоб в тесті не було грудочок, борошно слід розвести у воді з дрібкою солі. Не додавайте багато цукру в тісто, він зробить його твердим і не еластичним.

Також, важлива величина вогню – не сильне, що не слабка, а середня. Визначте потрібну за першим млинчики. А перед тим, як почати смажити, посипте сковороду сіллю, протріть серветкою і не наливайте рослинне масло, а змастіть сковороду пензликом з силікону. Для млинців рекомендують використовувати чавунні сковорідки з жировим покриттям. Млинці печуться з двох сторін: першу сторону добре обсмажте до появи рум’янцю, а другу не пересушуйте, інакше загортати начинку в хрусткий млинець доведеться дуже складно. Перевертайте млинець тільки тоді, коли його краю самі почнуть відставати від сковороди.

Спробуйте посмажити млинці на двох сковородах. На одній смажте млинці і складайте на другу сковороду на слабкому вогні. Тоді млинці будуть свіжі і теплі перед подачею.
Що стосується начинки, то вона може бути найрізноманітнішою: від м’ясного фаршу до ягідного джему. Як говориться: «Чого душа забажає!». Можна експериментувати і поєднувати будь-які продукти. Наприклад, індичку або курку з помідорами і сиром, гриби з цибулею, пряні трави з сиром фета, рибу в різних видах з овочами, яблука з корицею, сир з родзинками або горіхами та інші.

Пам’ятайте про тонкощі приготування смачних млинців:

1. Не збивайте тісто занадто довго, інакше млинець вийдуть, як гума.
2.Чтоби уникнути неприємного присмаку, сода повинна бути повністю погашена.
3. Не додавайте багато масла – млинці будуть жирні.
4. Якщо ви хочете, щоб млинці були мереживними – збийте білки окремо від інших інгредієнтів, а потім повільно по колу введіть їх в тісто.
Ця інформація допоможе вам порадувати близьких і здивувати гостей надзвичайно смачними і ароматними млинцями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.