Паста з сиром – рецепт приготування

У той час як на перше ми подаємо суп або борщ, в сонячній Італії пригощають гарячої пастою.Сьогодні вже ніхто навіть не піддає сумніву той факт, що макарони придумали саме італійці. Насправді ж то чи ідею приготування, то чи сам продукт і рецепт з Китаю привіз колись Марко Поло. Але хіба це так важливо? Можливо, для істориків – так, ми ж зацікавлені смаком цієї страви.

Існує міф, що ідеальну пасту можна спробувати хіба що в Італії або в дійсно хорошому ресторані, де кухар – італієць або хоча б навчався на батьківщині да Вінчі. А що, якщо ми поділимося секретом, як приготувати її на своїй кухні за 30 хвилин? Якщо ви вважаєте, що це неможливо, подивіться рецепт.


Інгредієнти для рецепта


Помідори черрі – 15 шт.

часник – 3 зуб.

Перець чилі – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

спагеті – 300 г

базилік – 1 Пуч.

Оливкова олія – 4 ст. л.

вода – 400 мл

Твердий сир – 30 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Помийте томати і розріжте кожен плід навпіл. Очистіть часник і наріжте кожен зубчик тонкими пластинками. Наріжте стручок гострого перцю кружечками.

·  2. Очистіть цибулину. Розріжте плід навпіл. Наріжте кожну частину півкільцями.

·  3. Візьміть каструлю з широким дном і невисокими бортиками. Помістіть сирі спагетті прямо по центру каструлі.

·  4. Додайте до спагетті цибулю, часник, гострий перець і черрі. Радимо висипати все не безпосередньо на спагетті, а по обидва боки.

·  5. Помийте базилік. Чи не ріжте зелень, а просто додайте прямо в каструлю до інших продуктів.Обов’язково відкладіть кілька листочків. Вони вам ще знадобляться.

·  6. Полийте все оливковою олією. Додайте чорний перець за смаком і сіль.

·  7. Тепер влийте в каструлю воду.

·  8. Увімкніть вогонь. Потрібно приблизно 10 хвилин, щоб все закипіло і інгредієнти добре змішалися.

·  9. Натріть твердий сир прямо в каструлю. Додайте залишилися листочки базиліка, ще трохи солі і перцю. Зачекайте кілька хвилин – готово.

Секрет швидкого приготування в тонко нарізаних овочах. Через хвилин 15 у вас буде готова паста з відмінним соусом в одній каструлі. Тільки одна порада: як тільки ви поставили все на вогонь, стежте за приготуванням, адже ваші спагетті можуть варитися швидше або довше. Тут багато що залежить від сорту пшениці. Справжній італійський вечерю менше ніж за півгодини. Хіба про таке ви мрієте? А про що мріють ваші друзі? Розкажіть їм про новий рецепті!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.