Паста з баклажанів – рецепт приготування

Баклажаннаяікра має два способи приготування: тривале і швидке. У першому випадку її потрібно довго варити, домагаючись ніжної консистенції і м’якого смаку. Однак «З Смаком» цінує ваш час і пропонує випробувати другий спосіб.

Замість варіння або смаження овочів ми пропонуємо альтернативний варіант – запікання. Його головна перевага полягає в дієтично, що дуже добре, адже від своєрідного соусу з баклажанів неможливо відірватися.


Інгредієнти для рецепта


баклажан – 2 шт.

Грецькі горіхи – 40 г

часник – 1 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Баклажани проткніть виделкою в декількох місцях і покладіть на деко. Запікайте півгодини при 180 градусах.

·  2. Поки баклажани печуться, подрібніть горіхи в блендері або кавомолці.

·  3. Дістаньте баклажани з духовки і залиште їх у пакеті на 5 хвилин. Після цього очистіть баклажани, наріжте на шматки, подрібніть в блендері разом з часником. Залишається тільки змішати з горіхами і відправити в холодильник.

Невелика кількість горіхів додасть легку терпкість гоструваті баклажани смаку. Іноді в баклажанну пасту додають парочку помідорів, попередньо обсмажити їх на сковорідці, але тоді дієтично пасти може бути загублена. Збережіть наш рецепт ідеальної намазки для бутербродів!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.