Паста карбонара — Рецепт приготування

паста карбонара рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
15 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
М’ясо

Якщо ви теж не можете уявити своє життя без макаронних виробів, цей рецепт для вас! А також для всіх, хто любить цікаві кулінарні експерименти. Пропонуємо вам приготувати легендарне страва італійської кухні — пасту карбонара (Spaghetti alla сarbonara).

Карбонара — щось на зразок підливи до пасти. Найчастіше блюдо, про який йде мова, представляє собою спагетті з скибочками бекону, залиті сирним соусом з жовтками. Іноді в це блюдо додають часник для пікантності і вершки, що ми і зробимо. Ці інгредієнти дозволять розставити приємні смакові акценти!


Інгредієнти для рецепта


Спагетті – 250 г

Бекон – 200 г

Жовтки – 4 шт.

Вершки – 200 г

Пармезан – 100 г

Часник – 2 зуб.

Оливкова олія – 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте бекон (або копчену грудинку) кубиками. Натріть пармезан.

·  2 Відокремте жовтки від білків, збийте жовтки віночком.

·  3 Відваріть спагетті в підсоленій воді.

·  4 Обсмажте бекон в оливковій олії, додайте подрібнений часник.

·  5 Підігрійте вершки (20% жирності), додайте сир і збиті жовтки. Перемішайте все. Поперчіть.

·  6 Спагетті відправте в друшляк, щоб стекла вода. Потім поверніть пасту в каструлю, додайте бекон з часником і вершковий соус. Накрийте каструлю кришкою і струсніть, щоб інгредієнти добре перемішалися.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.