Паштет з квасолі – рецепт приготування

Багато хто з нас любить паштет, але ціна магазинного «кусається», а дешевий явно не відрізняється високою якістю. Чому б не приготувати його самим, наприклад, з… квасолі? Завдяки великій кількості білка він буде не менш ситним, ніж м’ясний або печінковий, зате ціна його знизиться у декілька разів!

Цей паштет не так вже й складно готувати, головне – включити витяжку, поки ви будете варити квасолю. Такий рулетик виходить дуже красивим – його можна подавати навіть як святкове блюдо!


Інгредієнти для рецепта


квасоля – 400 г

Грецькі горіхи – 200 г

часник – 3 зуб.

сіль – за смаком

коріандр – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

паприка – за смаком

Вершкове масло – 150 г

вода – 2,5 л


Як приготувати


·1 Переберія квасоля. Вимийте і залийте холодною водою на ніч. Зцідіть воду, перемістіть в каструлю і залийте свіжою водою. Відваріть до готовності. Остудіть.

·2 Відокремте 1 скл. відвару, залишок злийте. Перемістіть квасоля в чашу блендера, додайте туди ж все, крім масла. Подрібніть. Якщо суміш вийшла сухою – потроху додайте відвар.

·3 Розстелите харчову плівку на стільниці. Викладіть паштетную суміш шаром приблизно в 1 см. Змастіть попередньо розм’якшеним маслом і скрутіть в рулет. Допомагайте собі плівкою. Загорніть в неї рулет і відправте на пару годин в холодильник.

Охолоджений паштет подавайте з хлібом, овочами, нарізкою… Їжте на здоров’я, пригощайте друзів та діліться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.