Паштет з індички — рецепт приготування

Паштет в вигляді намазки на хліб знаком кожному. Нічого складного немає — відварити печінку або м’ясо, перебити з овочами — майже делікатес!

Але якщо ви хочете більш вишукану страву, можете запекти фарш з овочами в листковому тісті. Виходить дуже смачно, а красиво — око не відвести!


Інгредієнти для рецепта


філе індички — 750 г

горошок — 150 г

морква — 200 г

базилік — 2 шт.

петрушка — 2 шт.

розмарин — 2 шт.

Листкове тісто — 230 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

вершки — 75 мл


Як приготувати


·1 Якщо ви взяли заморожений горошок, необхідно розморозити. Вимиту і очищену моркву відваріть цілком в киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Помийте і дрібно порубати трави.

·2 Вимийте і обсушіть м’ясо, дрібно наріжте і подрібніть за допомогою комбайна або блендера до стану пюре. Посоліть, поперчіть, висипте горошок і трави, додайте вершки і добре перемішайте.

·3 Застелите прямокутну форму довжиною об’ємом 1,5 літра (можете використовувати форму для хліба) пергаментом. Розкачайте тісто в пласт 32х32 см і перенесіть в форму за допомогою качалки. Тісто буде трохи звисати.

·4 Викладіть начинку, чергуючи м’ясо і моркву. Накрийте її вільними краями. Зробіть 2 ряди защипов і змастіть яєчним белком. Запекайте при 200 градусах 1 годину.

Подавайте теплим або охолодженим з соусом і овочами або салатом. Насолоджуйтесь новим блюдом і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.