Панкейкі з полуничним сиропом — Рецепт приготування

панкейкі з полуничним сиропом рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Випічка

Панкейкі — пишні млинці родом з Америки. Від слов’янських оладок вони відрізняються великим діаметром і більш густим тестом. Склад цієї страви теж трохи відрізняється від оладок. Подають ці чудові млинці з медом, ягодами, інгредієнти додають корицю, какао або навіть кокосову стружку.

Нижче наведено рецепт класичних американських панкейків з полуничним сиропом. Ця страва ідеально підійде для сніданку в День закоханих, особливо якщо купити формочку-серденько!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 140 г

Молоко – 200 мл

Яйце – 1 шт.

Вершкове масло – 40 г

Цукор – 140 г

Розпушувач – 1 ч. л.

Сода – 2 трісок.

Сіль – 1 трісок.

Полуниця – 200 г

Вода – 50 мл


Як приготувати


·  1 Змішайте борошно, 40 г цукру, розпушувач, соду і сіль.

·  2 Збийте міксером яйце, щоб воно перетворилося в піну (приблизно 3 хвилини). Влийте молоко і перемішайте.

·  3 Додайте в яєчну масу сухі інгредієнти перемішайте і додайте розтоплене вершкове масло. Знову перемішайте.

·  4 На сковороду виливайте невеликі порції тіста. Млинці не повинні чіплятися до сковороди, але якщо це трапиться, додайте кілька крапель рослинної олії.

·  5 Обсмажуйте панкейкі по 2-3 хвилини з кожного боку.

·  6 Для приготування полуничного сиропу візьміть полуниці (можна використовувати будь-які інші заморожені або свіжі ягоди) і збийте її в блендері разом із 50 мл води і 100 г цукру.

·  7 Полийте панкейкі сиропом і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.