панкейк з гарбуза – рецепт приготування

В англійській мові млинець дослівно перекладається як панкейк, що і дає привід помилково припускати, ніби це одне і те ж. Справа в тому, що американські млинці – їжа зовсім іншого ґатунку, і готується вона по-особливому. Найбільше панкейк схожий на гібрид звичного нам тонкого млинця і пишного оладки.

Приготування панкейк може здатися складним тільки на перший погляд. Є парочка правил, які допоможуть вам досягти ідеально рівній поверхні і пишності.

По-перше, ніколи не використовуйте багато масла. Найкраще обійтися зовсім без нього або змастити поверхню сковороди краплею, після чого протерти насухо. Ваші американські млинці повинні бути рівними і рум’яними, але не засмаженою. Це вбиває ніжність.

По-друге, величезну роль грає тісто. Воно повинно бути тільки що приготованим, що не охолодженим, а також не надто гладким. Це означає, що заважати до абсолютно однорідного стану його не варто.

Тепер, коли ви знаєте деякі тонкощі, редакція «З Смаком» ознайомить вас з одним з оригінальних рецептів панкейк.


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 200 г

Пшеничне борошно – 200 г

молоко – 200 мл

яйце – 2 шт.

Вершкове масло – 40 г

цукор – 4 ст. л.

розпушувач – 10 г

сіль – за смаком

фініки – 50 г

курага – 50 г

чорнослив – 50 г


Як приготувати


·1 Наріжте гарбуз великими кубиками і запечіть в духовці до повної готовності при 200 градусах. Помістіть приготовлену м’якоть в блендер і зробіть гарбузове пюре. У пюре додайте розтоплене вершкове масло і сіль.

·2 Збийте яйця з цукром, додайте пюре з гарбуза і молоко. Потім починайте потроху вмішувати борошно з розпушувачем, поки не отримаєте рідке тісто. Не заважайте занадто довго.

·3 Наріжте дрібними кубиками сухофрукти без кісточок.

·4 Смажте панкейкі по одному на сухій сковороді. Перед тим, як привернути панкейк на іншу сторону, присипте його подрібненими сухофруктами. Перевертайте обережно, тільки після того, як бульбашки на поверхні тесту полопаються.

По-справжньому осінні панкейкі повинні бути з гарбуза, згодні? Додавання інших фруктів і овочів допустимо, але все не так просто. Щоб ваші млинці не пригоріли, спочатку налийте на сковороду частина тесту, потім покладіть ягоди або сухофрукти, а після покрийте другим шаром тіста. Краще за всіх для цієї ролі підходять банани, адже вони карамелізірується тісто. Приправити млинцеву гору можна медом або вершковим маслом. Як вам наш рецепт? Поділіться нею з друзями, якщо він здається вам буде вдалим!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.