Овочі на грилі — Рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 10
Веганські Вегетаріанські На грилі Овочі

Овочі на грилі — дуже поживна і корисна альтернатива м’ясному шашлику. На відміну від м’яса, після овочів на грилі не відчувається важкість у шлунку. Їх можна подавати як в якості закуски, так і у вигляді основного страви або на гарнір. Якщо овочі на грилі охололи, з них можна зробити незвичайний салат.

«Зі Смаком» підготував рецепт пікантних овочів на грилі, які готуються дуже швидко. Маринувати овочі потрібно всього 10 хвилин і стільки ж тримати на грилі. Овочі чудово поєднуються з різними соусами, але навіть без них їх смак чудовий!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 1 кг

Печериці – 1 кг

Болгарський перець – 1 кг

Оливкова олія – 250 мл

Яблучний оцет – 190 мл

Бальзамічний оцет – 60 мл

Соєвий соус – 50 мл

Часник – 5-6 зуб.

Паприка – 2 ч. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Для приготування маринаду змішайте оливкова олія, яблучний і бальзамічний оцет.

·  2 Промийте овочі. Баклажани нарізати поздовжніми скибочками або кружальцями, великі печериці можна розрізати навпіл, дрібні залиште цілими, перець наріжте широкими човниками.

·  3 Покладіть всі овочі і гриби в каструлю і видавіть на них часник. Після цього додайте паприку, чорний перець, соєвий соус і залийте маринадом. Перемішайте овочі і залиште на 10 хвилин, їх періодично помішуючи.

·  4 Овочі і гриби викладіть на решітку і смажте 10 хвилин на гарячому вугіллі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.