Овочевий суп-рагу – рецепт приготування

Густий суп з неймовірним ароматом на французький манер – те, чим можна побалувати своїх домашніх в недільний обід. А якщо господиня дотримується дієти для схуднення, їй варто просто виключити з інгредієнтів картопля і бекон: блюдо стане менш калорійним, але не менш смачним.

Велика кількість овочів, наваристий курячий або овочевий бульйон роблять цей суп одночасно ситним, смачним і абсолютно небанальним.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білокачанна – 100 г

морква – 2 шт.

Перець чилі – 2 шт.

Зелена цибуля – 50-100 г

цукіні – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Корінь селери – 200 г

селера – 2 шт.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Курячий бульйон – 2 л

Любисток – за смаком

Картопля – 150 г

бекон – 50 г

часник – 3 зуб.

петрушка – за смаком


Як приготувати


·1 Морква, цибуля і перець наріжте кільцями, картопля наріжте кубиками, інші овочі: цукіні, корінь і стебла селери, цибулю-порей, капусту, наріжте соломкою.

·2 Морква, цибуля і перець наріжте кільцями, картопля наріжте кубиками, інші овочі: цукіні, корінь і стебла селери, цибулю-порей, капусту, наріжте соломкою.

·3 Влийте гарячий бульйон, зверху викладіть лист любистку. Накрийте каструлю кришкою, млоїте хвилин 5, потім додайте картоплю, сіль і перець. Варіть ще 20 хвилин.

·4 Додайте в суп дрібно нарізаний бекон і подрібнений часник. Варіть блюдо ще протягом 5 хвилин, потім зніміть з вогню і дайте трохи настоятися. Подавайте, прикрасивши петрушкою.

Смак супу-рагу відмінно доповнять часникові грінки і сметана. Спробуйте подати такий на зміну звичному борщу – сподіваємося, що ваша сім’я оцінить щось новеньке. Якщо рецепт вам сподобався, будь ласка, поділіться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.