Овочеве різотто – рецепт приготування

З першими холодами до нас приходить і відчуття голоду, боротися з яким практично неможливо. І не потрібно! Адже саме в осінню пору року природа дарує нам один з найсмачніших овочів – гарбуз. Вона дуже корисна для здоров’я і фігури, не кажучи вже про чудовому смаку.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом ситного і ароматного страви з цим чудовим продуктом. Різотто з гарбузом – ідеальне рішення для смачної вечері. Приготуйте, і побачите, що в такому вигляді цей овоч сподобається абсолютно всім!


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 200 г

Мал – 1 скл.

Твердий сир – 50 г

М’ясний бульйон – 200 мл

Біле сухе вино – 50 мл

Вершкове масло – 50 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком


Як приготувати


·1 Гарненько промийте рис, залийте його водою і залиште на 1,5 години, щоб дати можливість настоятися.

·2 Очистіть і подрібніть цибулю. На дрібній тертці натріть твердий сир.

·3 Почистіть гарбуз від шкірки. М’якоть наріжте невеликими шматочками і злегка обсмажте її в казані на олії.

·4 Додайте в казан лук і рис. Гасіть блюдо на повільному вогні до тих пір, поки рис не вбере все масло.

·5 Влийте в казан вино. Поступово додавайте в блюдо гарячий м’ясний бульйон. Готуйте різотто до тих пір, поки бульйон повністю випарується.

·6 У кінці приготування додайте в казан сир і вершкове масло. Гарненько перемішайте всі інгредієнти і зніміть блюдо з вогню.

·7 Накрийте різотто кришкою і залиште його на 10-15 хвилин настоюватися.

Вітаємо, чудове різотто з гарбузом готово! Порадуйте цим шикарним блюдом своїх рідних. І не забудьте поділитися рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.