Овочеве рагу з кабачками — Рецепт приготування

овочеве рагу з кабачками рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Вегетаріанські Дитячі страви Овочі

Всі чекають літній сезон не тільки для того, щоб нарешті відпочити на пляжі, але і для того, щоб вдосталь насититися корисними ягодами, овочами і фруктами, отримати довгоочікувані вітаміни.

Овочеве рагу з кабачками — блюдо, яке у всіх викликає асоціації з влітку, адже взимку не всі інгредієнти є під рукою, та якщо і є, то не з таким насиченим смаком. А про їх користь і говорити не варто…

Пропонуємо приготувати смачне, ситне і апетитне рагу, від якого слинки течуть. Діставайте з холодильника соковиті овочі і починаємо чаклувати!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 1,5 кг

Капуста білоголова – 250 г

Морква – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Картопля – 1 кг

Помідор – 3 шт.

Зелень – 1 пуч.

Сметана – по смаку

Сіль – по смаку

Соняшникова олія – 20 мл


Як приготувати


·  1 Підготуйте овочі: моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте, очищений картопля і кабачки наріжте кубиками, капусту нашаткуйте.

·  2 В глибокій сковороді або казані нагрійте масло, додайте цибулю і моркву, смажте до прозорості цибулі.

·  3 Додайте капусту, злегка підсмажте, потім додайте кабачки.

·  4 Через 5 хвилин додайте картоплю, посоліть і перемішайте.

·  5 Помідори очистіть від шкірки і дрібно наріжте, додайте до інших овочів. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності картоплі.

·  6 Дрібно наріжте зелень, відправте в сковороду, накрийте кришкою і дайте потушиться ще 3 хвилини.

·  7 Готову страву полийте сметаною.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.