Овочева закуска до м’яса – рецепт приготування

У такі чудові літні дні зовсім не хочеться сидіти вдома, і якщо випадає можливість відпочити на природі, нею потрібно обов’язково скористатися. Звичайно ж, пікнік відразу асоціюється з м’ясом,приготованим на мангалі.

Ми хочемо, щоб ви змогли насолодитися таким відпочинком по максимуму, тому вирішили поділитися рецептом простий, але дуже смачною закуски до м’яса. Її можна взяти з собою на природу або ж, якщо ніякого пікніка у вас не намічається, з’їсти будинку.


Інгредієнти для рецепта


помідор – 0,5 кг

Цибуля – 1 шт.

мед – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 4 ст. л.

часник – 3 зуб.

Лимонний сік – 2 ст. л.

базилік – 1 ч. л.

сіль – за смаком

Червоний перець мелений – за смаком


Як приготувати


·  1. Вимийте помідори і наріжте їх кружечками.

·  2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

·  3. За допомогою ножа измельчитечасник. В окремому посуді змішайте мед, соняшникова олія, часник, лимонний сік, сушений базилік, сіль і червоний мелений перець.

·  4. Викладіть помідори і цибулю в салатницю шарами і полийте їх маринадом.

·  5. Щільно оберніть салатницю харчовою плівкою і відправте в холодильник настоюватися на 2 дня.

Вітаємо, відмінна закуска до м’яса готова! За бажанням можете додати улюблені спеції. Смачного!Поділіться рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.