Основні види плову

А ви замислювалися з чого приготувати смачний плов? Всі варіанти ви знайдете нижче!

Основні види плову

 

Перший рецепт – Дужде Смачний Плов ЗА 30 ХВИЛИН – Секрет приготування швидкого плову дивіться у відео нижче.

 

Плов з курки і курча

Оброблені тушки курчат або курей рубають на окремі скибочки і обсмажують в жирі на сковороді. Потім протягом 30 хвилин їх гасять в глибокій каструлі, повністю наповненій водою або бульйоном (воду слід посолити і поперчити). Потім готують овочі: ріпчаста цибуля (одна головка) шаткують і пасерують, аналогічно готують моркву, та додають кілька ложок томатної пасти. Крім овочів в киплячий бульйон закладають 1/5 склянки перебраного і промитого рису. Не забудьте добре перемішати і поставити на годину в духовку після того, як рідина випарується і вбереться в рис.

Плов з телятини і баранини

На маленькі шматочки, масою в 20 грамів кожен – нарізають м’якоть телятини або баранини (в сумі 500 грамів).Приготовлені скибочки обсмажують на сковороді до появи золотистої скоринки (попередньо посуд обмазати жиром). Потім гасять м’ясо в глибокій каструлі, наповненою водою, з додаванням пасерованої моркви (дві штуки), ріпчастої цибулі (одна головка), томата, солі, перцю. Через 5 хвилин досипають 1/2 склянки рису і варять на слабкому вогні. Після того, як більша частина води вбереться в рис, посуд з м’ясом і рисом слід помістити на годину в духовку.

Піджарка яловича

Верхню і внутрішню частини задньої ноги (700 грамів) нарізають тонкими широкими скибочками і акуратно відбивають і викладають їх на розігріту з жиром сковороду. Трохи підсмажують і кладуть в сотейник для гасіння в рідкому середовищі. У процесі приготування додайте лавровий лист, спеції, чорний мелений перець і сіль. З бульйону потім роблять червоний соус, а м’ясо викладають на тарілку. На гарнір подають макарони або відварну картоплю і посипають рубаною зеленню на ваш вибір.

Чахохбілі з курей

Невеликими шматочками готують 600 грамів цільної курки. Потім їх на сковороді і в жиру обсмажують. Після цього в глибокий сотейник складають м’ясо, дві головки пасерованого нарізаної ріпчастої цибулі і томатний соус. Гасять близько 20 хвилин, після чого кладуть часточки очищених свіжих помідорів (дві штуки), три подрібнених зубчики часнику, сіль, перець, зелень (особливо подрібнену м’яту і базилік), одну чайну ложку винного оцту (можна замінити аналогічним об’ємом лимонного соку). Гасять з того моменту ще 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.