Оселедець в гірчичному маринаді — рецепт приготування

Дорогі читачі, редакція «З Смаком» хоче поділитися з вами чудовим рецептом приготування усіма улюбленої страви — оселедця. Найчастіше ми купуємо її в магазині вже очищену і замариновану, але, на жаль, смак цієї страви частенько залишає бажати кращого.

Не покладайтеся на удачу, приготуйте шикарну оселедець самі. Оселедець в гірчичному маринаді — неймовірно смачна закуска. Готується вона дуже швидко і легко, вам точно сподобається!


Інгредієнти для рецепта


оселедець — 1 шт.

Гірчиця — 2 ст. л.

Цибуля — 1 шт.

лимон — 0,5 шт.

цукор — 1 ч. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями.

·  2. Відріжте оселедця голову і хвіст. Акуратно дістаньте хребет і кістки.

·  3. Наріжте філе на невеликі шматочки. Візьміть банку і вистеліть її дно шаром цибулі, зверху викладіть оселедець. Наповніть банку, чергуючи шари оселедця з шарами цибулі.

·  4. Щоб приготувати маринад, змішайте 1 ст. л. російської та 1 ст. л. французької гірчиці, рослинне масло, лимонний сік і цукор. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.

·  5. Залийте сумішшю оселедець в банку, закрийте кришкою і відправте в холодильник на 12 годин маринуватися.

Вітаємо, шикарна оселедець готова! Рекомендуємо викладати її на хліб і подавати з відвареною картоплею. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.