Омлет в духовці — Рецепт приготування

омлет в духовці рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські  Дитячі страви, Закуски

Напевно, всі, хто ходив колись у дитячий сад, їли це легендарне страва — пишний омлет з рум’яною скоринкою.Вдома точно такий же чомусь мало хто готував, в основному робили тонкі на сковороді.

Ми підготували для вас чудовий рецепт омлету з дитинства. Щоб він вийшов таким, як треба, вам не знадобиться ні борошно, ні сода. Весь секрет у тому, що потрібно підібрати правильне кількість молока і яєць (50 мл рідини на 1 яйце). А ще такий омлет готується не на сковороді, а в духовці. Спробуйте!


Інгредієнти для рецепта


Яйце – 10 шт.

Молоко – 0,5 л

Сіль – 0,75 ч. л.

Вершкове масло – 70 г

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 У молоко додайте яйця. Присипте їх сіллю і перцем. Проткніть жовтки виделкою і розмішайте масу.

·  2 Візьміть форму з високими бортиками, так як омлет буде підніматися. Змастіть її 10 г вершкового масла. Влийте туди яєчну суміш.

·  3 Відправте форму в духовку, яку потрібно попередньо розігріти до 200 градусів. Через півгодини можна діставати омлет. Головне — не відкривайте дверцята духовки перші 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.