Омлет по-французьки — Рецепт приготування

омлет по французьки рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Дитячі страви

Якщо вам доводилося снідати омлетом в престижному ресторані або готелі, то, швидше за все, вам подавали саме омлет по-французьки. Хороший шеф-кухар цінує думку кожного відвідувача і тому користується перевіреними рецептами навіть для дуже простих страв.

Отже, «Зі Смаком» вам сьогодні розповість, як приготувати вишуканий омлет із звичайних інгредієнтів. Забігаючи наперед, відзначимо, що головна хитрість — не в складі, а в способі смаження, подачі і, звичайно ж, в тягучому сирі.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Яйце — 3 шт.

Вершкове масло — 20 г

Сіль — по смаку

Кріп — 20 г

Петрушка — 20 г

Твердий сир — 50 г

 

Як приготувати

 

·  1 Вимийте, обсушити і дрібно наріжте кріп і петрушку.

·  2 Яйця злегка збийте в мисці віночком, додайте зелень, посоліть.

·  3 Розігрійте на середньому вогні сковороду з маслом і влийте яєчну суміш.

·  4 Дерев’яною лопаткою перемішайте суміш, поки омлет не почне прихоплюватися.

·  5 Один край омлету загорніть до центру і посипте тертим сиром, накрийте сир другим кінцем омлетного млинчика. Смажте до готовності, близько 5-7 хвилин, поки яєчна суміш не стане щільною. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.