Олів’є з грибами — Рецепт приготування

олів'є з грибами рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Курка Салати

Про рецепт салату олів’є відомо тільки те, що готували його з рябчиками, раковими шийками і ще цілим рядом делікатесів. Винахідник цієї кулінарної легенди явно не очікував такої глобальної трансформації своєї страви. Поступово в салаті дорогі продукти замінювалися більш дешевими, в підсумку з усього списку вціліли лише огірки і яйця.

Ми більш знайомі з радянським олів’є, але і тут можна внести корективи, якщо звичний варіант вам вже приївся.Пропонуємо на наступний свято приготувати особливий вид улюбленої закуски — зробити олів’є з грибами.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Куряче філе – 300 г

Печериці – 300 г

Морква – 2 шт.

Цибуля – 3 шт.

Твердий сир – 250 г

Яйце – 5 шт.

Майонез – 150 г

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Огірки мариновані – 3 шт.

 

Як приготувати

 

·  1 Відваріть курячі грудки, дістаньте з бульйону і дайте охолонути.

·  2 Моркву натріть на крупній тертці, подрібніть цибулю, обсмажте окремо ан рослинному маслі і викладіть в глибоку миску.

·  3 Гриби наріжте пластинами, обсмажте на сковороді до випаровування рідини, з’єднайте з овочами.

·  4 Куряче філе, огірки і варені яйця наріжте кубиками, сир натріть, з’єднайте з іншими інгредієнтами, посоліть, заправте майонезом.

·  5 Дайте салату настоятися в холодильнику кілька годин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.