Окрошка на сметані – рецепт приготування

Рецепт цієї окрошки трохи відрізняється від звичних холодних супів на кефірі або квасі. Любителям освіжаючих перших страв обов’язково варто спробувати замінити основу окрошки сметаною!

Таким чином можна регулювати густоту супу від «так, щоб ложка стояла» до консистенції юшки. Іноді в такий варіант окрошки радять додавати майонез. Але, якщо вам не вистачає кислоти, радимо присмачити блюдо лимонним соком або розсолом.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 4 шт.

яйце – 3 шт.

Варена ковбаса – 200 г

огірки – 6 шт.

редис – 6 шт.

Зелена цибуля – 1 Пуч.

кріп – 1 Пуч.

вода – 2 л

сметана – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть картоплю і яйця, потім очистіть. Редис і кріп вимийте, з ковбаси зніміть плівку.

·  2. Наріжте підготовлені інгредієнти середніми кубиками як на олів’є, подрібніть кріп і цибулю, перемішайте.

·  3. Половину отриманої начинки викладіть в каструлю, залийте кип’яченою водою посоліть і поперчіть.

·  4. Далі слід додати сметану, регулюючи бажану консистенцію окрошки, потім додати решту половину інгредієнтів.

·  5. Дайте страві трохи настоятися. Готово!

Окрошку на сметані добре подавати з чорним хлібом і гірчицею, за бажанням прикрасьте блюдо солоним огірочком. Якщо рецепт вам сподобався, збережіть його в закладках, щоб в необхідний момент він був під рукою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.