Окрошка на квасі з редисом — Рецепт приготування

окрошка на квасі з редисом рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Супи

Окрошка — слов’янський холодний суп з відварними і свіжими овочами, яйцем, м’ясом. Заправляють його зазвичай кефіром, мінеральною водою, квасом і сметаною. По суті, можна додати в нього все, що ви вважаєте сумісним, але краще взяти перевірений рецепт.

Окрошку на квасі зі сметаною ще називають «Монастирською» і зазвичай готують без додавання м’ясних інгредієнтів (ковбаси, вареного м’яса), з молоденьким картоплею. Добре вийде, якщо залити всі інгредієнти домашнім квасом, але й магазинний відмінно підійде.


Інгредієнти для рецепта


Редис – 6 шт.

Картопля – 3 шт.

Огірки – 2 шт.

Яйце – 2 шт.

Зелена цибуля – 1 пуч.

Тертий корінь хрону – 2 ст. л.

Сметана – 4 ст. л.

Цукор – 2 ч. л.

Квас – 400 мл


Як приготувати


·  1 Картоплю відваріть, остудіть і наріжте соломкою. Довільно редис наріжте, додайте до картоплі, посоліть і дайте постояти 15 хвилин.

·  2 Огірки помийте, при необхідності очистіть від шкірки, наріжте соломкою або напівкружечками.

·  3 Відваріть яйця, остудіть і наріжте кубиками.

·  4 Дрібно наріжте зелену цибулю, перетріть його з цукром і тертим маринованою хріном.

·  5 Змішайте всі інгредієнти і розкладіть їх по тарілках. Залийте квасом, додайте по ложці сметани.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.