Огірки по-холодному — рецепт приготування

У сезон свіжих овочів і фруктів все господині намагаються запастися улюбленими продуктами на зиму.Багато хто віддає перевагу їх заморожувати, але, все-таки, найпопулярнішим методом зберегти овочі до зими є консервація.

Ми хочемо поділитися з вами дуже легким способом закрутки огірків на зиму. Огірки по-холодному не тільки не займуть у вас багато часу, але і будуть радувати своїм яскраво вираженим смаком все холодну пору року.

У вас вийде 8 півлітрових банок хрустких і соковитих огірочків!


Інгредієнти для рецепта


огірки — 3 кг

Цибуля — 250 г

сіль — 100 г

цукор — 250 г

оцет — 150 г


Як приготувати


·  1. За годину до приготування замочіть огірки в холодній воді.

·  2. Після замочування наріжте огірки кружечками 0,5-1 см товщини.

·  3. Тонкими півкільцями наріжте цибулю, пропустіть часник через Часничниці.

·  4. У глибокому посуді змішайте огірки, цибуля і часник. Додайте сіль, цукор і оцет. Гарненько все перемішайте.

·  5. Надішліть огірки в холодильник на 12 годин, щоб вони пустили сік.

·  6. Простерилизуйте банки. Для цієї мети можете скористатися мікрохвильовою піччю. Прокип’ятіть кришки.

·  7. Помістіть огірки в банки і закатати.

Після закачування ви помітите, що маринад в банку став каламутним, не переживайте, так і повинно бути. Він стане набагато світліше, коли осяде часник. Зберігайте огірки в прохолодному і сухому місці.Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.