Нюрнберзькі ковбаски – рецепт приготування

Нюрнберзькі ковбаски - рецепт приготування

Домашня ковбаса – безсумнівний лідер м’ясної нарізки. Рум’яні шматочки змітають зі столу в першу чергу, підкуповуючи їдців натуральним складом. Що вже говорити про смак!

Тому поспішаємо поділитися рецептом ароматних нюрнберзьких ковбасок, адже саме німецька кухня вважається авторитетом в приготуванні подібних блюд. Вся сіль м’ясних ласощів в грамотно підібраних спеціях і змішаному фарші. Варто спробувати!

Інгредієнти для рецепта

  • Яловича лопатка – 200 г;
  • Свиняча вирізка – 800 г;
  • Сіль – 2 ч. л.;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком;
  • Мускатний горіх – за смаком;
  • Коріандр – 0,5 ч. л.;
  • Лимонний сік – 2 ст. л.;
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Кишки – 250 г;
  • Вода – 3 ст. л.;
  • Імбир – 2 ч. л.

Як приготувати

1) М’ясо двічі пропустіть через м’ясорубку. У фарш влийте воду, додайте сіль, цукор, імбир і інші спеції.

2) Гарненько перемішайте фарш і начиніть їм оболонку, сформувавши ковбаски.

3) Відваріть ковбаски протягом 15 хвилин, потім обсмажте на сковороді з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Таким чином можно приготувати ковбаски з курячого фаршу.

Нюрнберзькі ковбаски — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Щоб рецепт виявився під рукою в потрібний момент, збережіть сторінку в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.