Нюрнберзькі ковбаски – рецепт приготування

Домашня ковбаса – безсумнівний лідер м’ясної нарізки. Рум’яні шматочки змітають зі столу в першу чергу, підкуповуючи їдців натуральним складом. Що вже говорити про смак!

Тому поспішаємо поділитися рецептом ароматних нюрнберзьких ковбасок, адже саме німецька кухня вважається авторитетом в приготуванні подібних блюд. Вся сіль м’ясного ласощі в грамотно підібраних спеціях і змішаному фарші. Варто спробувати!


Інгредієнти для рецепта


яловича лопатка – 200 г

свиняча вирізка – 800 г

сіль – 2 ч. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Мускатний горіх – за смаком

коріандр – 0,5 ч. л.

Лимонний сік – 2 ст. л.

цукор – 0,5 ч. л.

кишки – 250 г

вода – 3 ст. л.

імбир – 2 ч. л.


Як приготувати


·1 М’ясо двічі пропустіть через м’ясорубку. У фарш влийте воду, додайте сіль, цукор, імбир і інші спеції.

·2 Гарненько перемішайте фарш і начините їм оболонку, сформувавши ковбаски.

·3 Відваріть ковбаски протягом 15 хвилин, потім обсмажте на сковороді з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Таким чином можна приготувати ковбаски з курячого фаршу, змішаного з індичого. Подавайте м’ясну смакоту на листі салату з улюбленим соусом або домашнім майонезом. А щоб рецепт виявився під рукою в потрібний момент, збережіть сторінку в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.