Нова технологія дозволить визначати свіжість м’яса

нова технологія дозволить визначати свіжість м'яса
Три іспанські компанії і два дослідних центру країни зайняті розробкою технології, яка дозволить проводити аналіз пташиного і свинячого м’яса без його розрізання. Нова технологія дозволить не відокремлювати шматки, порушуючи їх структуру. Без цього можна буде брати проби, що визначають наявність шкідників, токсичність та інші шкідливі речовини.

Система, що використовує датчики і сенсори, що зможе відповісти на всі питання пацієнтів. Датчики здатні працювати у всіх секторах випромінювання в інфрачервоному, рентгенівському та ультрафіолетовому.

Хвилі, які генерує обладнання, не здатні заподіяти шкоди продукту. Однак вони можуть проінформувати людину про чистоту продукту і ступеня його придатності в їжу. Передбачається, що тести системи будуть завершені в кінці нинішнього року. У 2015 році систему планується застосовувати на всіх іспанських підприємствах, що працюють на харчовий сектор.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.