Ніжне куряче філе – рецепт приготування

Досить часто трапляється так, що в процесі приготування, особливо під час смаження, куряча грудка стає сухою. «З Смаком» поспішає поділитися особливим рецептом, завдяки якому курка приречена стати соковитою і ніжною!

Ця страва з особливим ароматом, таким привабливим, що встояти просто неможливо. Ручаємося, що такого тане в роті м’яса ви раніше не пробували!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 500 г

яєчні білки – 1 шт.

Яблучний оцет – 1 ст. л.

сіль – 0,5 ч. л.

крохмаль – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 3,5 ст. л.

вода – 2 л

капуста пекінська – 200 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 2 зуб.

Соєвий соус – 4 ст. л.

соус бальзамик – 1 ст. л.

мед – 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

кунжут – за смаком


Як приготувати


·  1. Техніка, якою ми скористаємося для приготування м’яса, в дослівному перекладі звучить як «робить оксамитовим» (velveting). Відокремте яєчний білок, злегка збийте його віночком, додайте крохмаль, яблучний оцет, сіль і ретельно перемішайте.

·  2. Куряче філе наріжте скибочками і опустіть в маринад так, щоб він повністю покрив м’ясо.Накрийте миску і відправте в холодильник мінімум на 30 хвилин.

·  3. Дістаньте куряче філе з маринаду, дозвольте йому трохи постояти при кімнатній температурі.Надлишок рідини злийте.

·  4. У каструлю налийте 2 літри води, додайте 1 ст. л. рослинного масла, поставте на великий вогонь і доведіть до кипіння. Після закипання вогонь збавте до середнього. Шматочки курки киньте в окріп і варіть, безперервно помішуючи, протягом 1 хвилини.

·  5. Дістаньте курку з води, дайте рідини стекти. М’ясо зовні побіліє, а ось всередині має залишитися злегка сирим.

·  6. Цибулю і часник дрібно наріжте. Білу частину пекінської капусти наріжте невеликими скибочками.

·  7. В окремому посуді змішайте соєвий соус, бальзамічний оцет, мед, 0,5 ст. л. рослинного масла і перець.

·  8. У глибокій сковороді (ні з тефлоновим покриттям) розігрійте невелику кількість рослинного масла, висипте цибулю і смажте протягом хвилини. Потім додайте пекінську капусту і часник, смажте ще 3 хвилини, не забуваючи помішувати. Влийте приготований соус, додайте курку, зменшіть вогонь до середнього і готуйте ще 2 хвилини.

Подавайте блюдо до столу, посипавши за смаком насінням кунжуту. Незважаючи на велику кількість операцій, рецепт все ж досить швидкий. Курку можна замаринувати з ранку, а остаточно доготувати вже ввечері після трудового дня. Дайте шанс друзям поласувати найніжнішої курочкою, поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.