Неаполітанські пончики – рецепт приготування

Ці пончики поширені в Італії як вулична їжа: тісто наливають в конус з фольги, видавлюють в киплячу олію і швидко обсмажують. Хоча це блюдо виглядає простим, воно виходить дуже смачним. Повітряні кульки просто тануть у роті!

Хрусткі пончики стануть відмінною закускою або частиною вечері. А якщо ви покладете всередину кожного шматочок сиру або шинки, то вашого задоволення не буде меж!


Інгредієнти для рецепта


вода – 200 г

Пшеничне борошно – 250 г

дріжджі – 12 г

Морська сіль – 1,5 ч. л.

Соняшникова олія – 1 л


Як приготувати


·  1. Розчиніть дріжджі в теплій воді, перемішайте. Додайте борошно. Перемішайте виделкою. Додайте 1 ч. л. морської солі. Перемішуйте, поки не отримаєте гладку і однорідну суміш. Накрийте харчової плівкою.

·  2. Дайте тісту підійти хоча б півгодини – воно має подвоїтися в обсязі. Розігрійте масло в каструлі з високими бортами. Наберіть в ложку тісто і опустіть в масло, допомагаючи собі іншою ложкою.Можете також скористатися кондитерським мішечком.

·  3. Обсмажуйте кілька пончиків за раз, безперервно помішуючи, поки у них не з’явиться золотава скоринка.

·  4. Діставайте готові пончики і викладайте на паперові рушники, щоб вони ввібрали жир. Посоліть, поки пончики ще теплі і податливі.

Подавайте гарячими з улюбленим соусом, сиром і копченостями. Насолоджуйтеся смаком і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.