Насипний яблучний пиріг — Рецепт приготування

насипний яблучний пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Покажіть хоч одну людину, який би відмовився від ароматного шматочка домашнього яблучного пирога!

«Зі Смаком» поспішає познайомити вас з досить незвичайним рецептом цієї випічки. Слідуючи йому, приготувати невимовно смачний і ароматний пиріг буде під силу навіть 6-річній дитині: змішуй та насипай шарами в форму! Тому і називається він насипним яблучним пирогом.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1 скл.

Манка – 1 скл.

Цукор – 1 скл.

Яблуко – 1-1,5 кг

Вершкове масло – 100 г

Розпушувач – 1 ч. л.

Крохмаль – 2 ч. л.


Як приготувати


·  1 Змішайте всі сухі інгредієнти.

·  2 Яблука очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Сік зливати не потрібно! На цьому етапі можна додати за бажанням корицю, мак, родзинки, горіхи.

·  3 Форму для випічки застелити пергаментом.

·  4 Візуально поділіть і суху суміш, і яблука на 3 рівні частини.

·  5 На дно форми насипте частина сухої суміші, розрівняйте, зверху викладіть приблизно рівний по товщині шар тертих яблук. На яблука натріть 1/3 замороженого масла. Як ви вже здогадалися, наступним шаром буде знову суха суміш, далі черговість зберігається.

·  6 Розрівняйте верхівку пирога і відправте його в духовку, розігріту до 180 °C, приблизно на 50 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.