Мушлі з фаршем — Рецепт приготування

мушлі з фаршем рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
М’ясо

Щоб приготувати смачні черепашки, для початку потрібно придбати спеціальні макарони для фарширування.Підійдуть конкильони, лумакони і каннеллоні.

Головне в цьому італійському блюді — начинка, вона може бути різноманітною. Якщо приготувати черепашки з фаршем, страва буде нагадувати високоякісні пельмені. Спробуйте їх з соусом, вам сподобається!


Інгредієнти для рецепта


Конкильони – 30 шт.

Яловичий фарш – 650 г

Болгарський перець – 2 шт.

Твердий сир – 70 г

Зелена цибуля – 70 г

Овочевий бульйон – 300 мл

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Пшеничне борошно – 3 ст. л.

Молоко – 450 мл

Вершкове масло – 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Приготуйте начинку. Очистіть перець, наріжте його маленькими кубиками, зелену цибулю — кільцями. Обсмажте овочі на рослинному маслі. Додайте фарш і тушкуйте 4-5 хвилин. Влийте бульйон, посоліть, поперчіть. Тушкуйте на малому вогні ще 25 хвилин.

·  2 Приготуйте соус. Розтопіть на сковороді вершкове масло і всипте борошно. Перемішайте і готуйте 2 хвилини.Потім влийте частинами молоко. Посоліть і поперчіть. Готуйте до тих пір, поки соус не придбає консистенцію середньої густоти. Додайте половину тертого сиру. Дайте охолонути і вилийте соус у форму для запікання.

·  3 Відваріть макарони до напівготовності. Нполните їх начинкою і викладіть в соус.

·  4 Відправте блюдо в розігріту до 170 градусів духовку на 15 хвилин.

·  5 Посипте зверху залишилися сиром. Готуйте ще 3 хвилини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.