Морозиво з сиру – рецепт приготування

Влітку тягне на холодненької, і «З Смаком» із задоволенням виправдає ваші очікування від спекотного сезону. Домашнє морозиво, яке ми представимо вам сьогодні, в корені відрізняється від того, яке можна купити в магазині.

У народі його називають «крем-брюле», а по суті це просто морозиво зі згущеним молоком. Однак і тут таїться одна особливість: для його приготування потрібен жирний сир і зовсім трохи молока. Десерт вийде відмінний!


Інгредієнти для рецепта


Сир – 200 г

молоко – 50 мл

Згущене молоко варене – 200 г


Як приготувати


·  1. Змішайте сир з молоком в блендері. Якщо у вас утворилися грудочки, що не розбиваються, протріть суміш через сито.

·  2. Додайте варене згущене молоко і знову перемішайте в блендері до однорідного стану. Розлийте по формах і поставте в морозильну камеру на 5 годин.

Отже, через дві години можна знімати першу пробу сирного морозива, але цього часу занадто мало, тому танути ласощі буде швидко. Щоб зробити десерт ще краще, додайте ягоди на свій розсуд.Збережіть наш рецепт і порадуйте близьких смачними ласощами!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.